Posted by: acejewelers | February 27, 2007

Primeur in Nederland: Nieuwe IWC Corner bij Ace & Dik Juweliers

Persbericht (o.a. gepubliceerd op): http://www.edelmetaal.nl/fgz/index.php?rub_id=2&subrub_id=128&artikel_id=1309

“Add some ACE to your life”

In samenwerking met IWC heeft Ace Juweliers Groep de allernieuwste IWC Corner geïnstalleerd in het filiaal aan de Van Baerlestraat te Amsterdam. Ace & Dik is een van de oudste IWC dealers van Nederland en ondanks dat er reeds een IWC corner bevond, is het een primeur voor Nederland dat de nieuwste IWC Corner wordt gepresenteerd bij Ace & Dik Juweliers.

“Wij zijn trots dat IWC ons heeft gekozen om als eerste in Nederland de nieuwe corner te installeren in een van onze zaken. Wij zijn sinds jaar en dag een fan van IWC en zijn daarom dan ook vereerd dat we de nieuwe corner hebben kunnen integreren in ons interieur. Niet alleen komt de IWC collectie beter tot zijn recht, wij kunnen hierdoor een grotere collectie van IWC horloges presenteren en ook meer exclusieve stukken zoals Limited Editions.”, aldus Alon Ben Joseph, directeur van Ace & Dik Juweliers.

Ace Juweliers Groep is een Amsterdams familiebedrijf met drie winkels in het centrum van Amsterdam, waar exclusieve sieraden en horloges vervaardigd en verkocht worden. De twee generaties van juweliers en hun teams proberen er voor te zorgen dat hun klanten te allen tijde vakkundig en vriendelijk te woord wordt gestaan. Klanten zijn welkom in de winkels met een sfeervolle, gezellige en veilige omgeving, waar de meest actuele collecties van sieraden, horloges en accessoires worden gepresenteerd. Uiteraard kunnen klanten ook terecht voor after-sales service van horloges en sieraden.

De familie Ben-Joseph heeft de handelsnaam Ace sinds 1975 in gebruik en de Ace Juweliers Groep omvat een van de oudste juwelierszaken van Amsterdam. Ace & Spyer, op de hoek van de Bloemenmarkt, is een van de oudste juwelierszaken van Amsterdam. Daarbij is op de locatie van Ace & Dik in het Museum Kwartier (Van Baerlestraat) al ruim 70 jaar een juwelierszaak gevestigd. Ace Juweliers in Leidsestraat is een van de modernste en modieuze juwelierszaken van Amsterdam.

* Ace & Dik Juweliers “Exclusieve IWC Corner”, Van Baerlestraat 46
* Ace & Spyer Juweliers “Oudste juwelierszaak van Amsterdam”, Koningsplein 1
* Ace Juweliers “Where Trends are presented”, Leidsestraat 21

International Watch Company (IWC) is sinds 1868 gevestigd in Schaffhausen, Zwitserland. IWC ontwerpt en vervaardigd uitsluitend hoogwaardige en gecompliceerde uuwerken en polshorloges. IWC heeft in de loop der jaren een groot aantal revolutionaire uurwerken en polshorloges ontwikkeld, waaronder in 1985 het revolutionaire eeuwigdurende kalender van de ‘Da Vinci Perpetual Calendar’.

Voor meer informatie:
www.ace-dik.com

no name
no name

De foto van de IWC corner en van Alon Ben Joseph zijn genomen door Jacob van Rozelaar van Studio “Jax Fotografie”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: